Comencen les obres per la instal·lació de 3 desfibril·ladors al polígon

  • 18 Octubre 2023

Des de fa molts anys l'APRS venia reclamant a l'Ajuntament de Riudellots i Dipsalut la instal·lació de desfibril·ladors al polígon, per tal de millorar la seguretat dels més de 10.000 empleats que venen a treballar i les persones que acudeixen a visitar-lo. Com passa moltes vegades, els serveis del municipi es mesuren pel nombre d'habitants empadronats i no per les persones que realment conviuen al poble, siguin com a residents o treballadors. Donat que Riudellots té 2000 habitants empadronats,la diputació va assignar 2 desfibril·ladors que van ser instal·lats al seu moment al pavelló i a la plaça de l'església.

Per tal de donar cobertura al polígon, l'APRS va decidir instal·lar 3 desfibril·ladors al polígon ubicats al C/Onyar núm. 30 (sector llevant), Av. Mas Pins núm. 81 (sector central) i Av. Mas Pins núm. 14 (sector ponent). Aquesta acció s'ha portat a terme de forma conjunta amb l'ajuntament, el qual subvenciona part del cost de l'actuació.

Un cop instal·lats els desfibril·ladors, seran cedits a l'Ajuntament de Riudellots, per tal que es mantinguin i en pugui fer ús qualsevol.