L'APRS celebra l'assemblea anual i presenta el projecte de comunitat energètica als associats

  • 25 Abril 2024

El dijous 25 d'abril va tenir lloc a la sala d'actes de l'empresa Concentrol l'assemblea anual de l'associació, on es van presentar els comptes anuals i es va exposar l'informe de gestió de la junta actual. Els temes principals que es van tractar van ser la vigilància del polígon, la fibra, els nous desfibril·ladors del polígon i l'arranjament del primer tram de l'Avinguda Mas Pins.

A continuació, va tenir lloc la presentació del projecte de comunitat energètica que l'APRS està portant a terme conjuntament amb Prime Energy Rubau (empresa del grup Rubau) i Solventa 6. En aquest punt, el Sr. Joaquim Bordoy, director corporatiu de Rubau, el Sr. Ferran Garrigosa, director general de Prime Energy Rubau, i el Sr. Alex Barceló, director general de Solventa 6, van explicar què és una comunitat energètica, quins serveis pot englobar i el projecte que s'ha elaborat pel nostre polígon, juntament amb els beneficis que reportarà.

Seguidament, el gerent de l'APRS, el Sr. Rubén Hernández, va explicar que l'APRS havia mantingut diverses converses amb l'àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Girona per tal de tirar endavant aquest projecte. En aquest sentit, la diputació els va proposar que, com a entitat empresarial, podrien constituir-se com a oficina de transició energètica. Aprofitant una subvenció que la Generalitat va obrir durant els mesos de gener i febrer per aquest fi, l'APRS la va sol·licitar i espera que pugui ser concedida.

Després de l'assemblea, es va oferir un petit piscolabis i va tenir lloc un intercanvi d'impressions entre els associats.

Des de l'APRS volem agrair a l'UPIC (Unió de Polígons Industrials de Catalunya), de la qual som membres, per acompanyar-nos en l'assemblea, així com a l'empresa Concentrol, per haver-nos cedit, un cop més, un espai per a la realització d'un acte de l'associació.