XERRADA INFORMATIVA DELS MOSSOS D’ESQUADRA ALS EMPRESARIS DE RIUDELLOTS DE LA SELVA

  • 17 Gener 2013

L’Associació de Propietaris del Polígon de Riudellots de la Selva, APRS, va convocar  pel 17 de gener a totes les empreses del polígon al Restaurant Via Augusta. El motiu de la trobada era la jornada informativa que oferien als Mossos d’Esquadra a les empreses. L’acte va tenir una gran participació.

Els Mossos d’Esquadra van dividir la xerrada en dues parts. Una primera consistia en explicar la prevenció que aconsellen fer a les empreses per evitar el màxim els robatoris i una segona en explicar la realitat que passa en el polígon. Els Mossos van estar oberts a tot tipus de preguntes dels assistents. En el segon punt, el que s’està donant més són els furts, el presumpte lladre anirà sempre al lloc de més fàcil accés per aquest motiu és important tenir en compte la seguretat interna de cada empresa. El President de l’APRS, el Sr. Narcís Xifra, va recordar a tots els assistents que fessin ús de la vigilància interna del polígon que està connectada amb els Mossos.

L’objectiu de la convocatòria era que les empreses, dins les seves possibilitats, reforcessin les mesures de seguretat i es denunciessin tot tipus de robatori, furt o persones sospitoses,  ja que ajudarà a  amplià el radi d’acció dels Mossos i a preveure possibles malifetes.

FONT: Xavier Fuentes, APRS