MAS INAUGURA EL FOODLAB

  • 08 Febrer 2013

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha inaugurat aquesta tarda el centre d’innovació gastronòmica industrial FoodLab a les instal·lacions de Riudellots de la Selva. A la visita inaugural hi ha assistit també l’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura; el president de la Diputació, Joan Giraut; el president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Faura, i el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús, entre d'altres autoritats.

El centre gastronòmic FoodLab vol convertir-se en punt de trobada per totes les empreses del territori català que tinguin relació amb el sector gastronòmic. El president Mas va destacar que ens aquest últims anys s’han perdut moltes empreses però també se n’han creat de noves i per tant interessa que també se’n parli, com el FoodLab.

El centre FoodLab té l'objectiu facilitar i promoure la col·laboració entre empreses del sector en la introducció de noves tècniques i tecnologies innovadores en els seus negocis, per augmentar així la competitivitat de les empreses del territori; així com també la creació d’una xarxa de coneixement sobre innovació alimentària que es converteixi en un referent internacional, amb empresaris del sector de l’alimentació industrial, centres tecnològics, universitats, organismes públics/privats, indústria turística, experts en el mercat, cuiners, entre d’altres.

FONT: APRS.