Coworking Girona compleix cinc anys

  • 18 Abril 2017

Coworking Girona, el primer centre de cotreball privat de Girona, celebra el seu cinquè aniversari subvencionant cinc espais de treball durant tres mesos a freelance. L'objectiu de la iniciativa, sota el lema Cinc anys, cinc oportunitats, és facilitar l'accés a un espai de treball compartit a cinc professionals subvencionant-los la quota dels tres primers mesos perquè puguin conèixer de primera mà els “avantatges” de treballar en un coworking i “explorar noves oportunitats professionals”.

Coworking Girona està situat a la primera planta d'una nau industrial al centre del polígon industrial de Girona, a Riudellots de la Selva. En un espai tipus loft de 234 metres quadrats, l'empresa té divuit zones de treball. Els seus treballadors disposen d'un espai totalment equipat amb escriptori individual, armari, accés a internet mitjançant fibra òptica simètrica de 500 megabytes, servei de copisteria, sala de reunions i cuina amb office. Un espai al qual poden accedir les vint-i-quatre hores del dia durant set dies a la setmana. A part de les comoditats que ofereixen les seves instal·lacions, Coworking Girona també dona l'oportunitat de practicar el treball en xarxa amb els altres professionals amb els quals es comparteix l'espai.

L'empresa va néixer el març del 2012 impulsada per Xavier Esteva i Margarita Albiol. Tots dos treballaven des de casa. Van veure una oportunitat de reinventar-se amb l'ajuda d'aquesta nova forma de treball que permet que diversos professionals de diferents sectors comparteixin una mateixa oficina i fomentin el treball en equip. L'empresa té ara una mitjana d'ocupació del 60% i ajuda altres empreses de nova creació i autònoms a trobar un lloc on dur a terme les seves iniciatives a “un preu assequible”.

Amb el cinquè aniversari, l'empresa aprofita per donar una empenta a aquests professionals i a empreses de nova creació de desenvolupament web, màrqueting i comunicació. Els interessats a participar en aquesta convocatòria poden inscriure's a la seva pàgina web ( coworking-girona.com ) fins al 30 d'abril o enviar un correu electrònic a info@coworking-girona.com, adjuntant el seu currículum i un book de feines realitzades.

FONT: EL PUNT AVUI