Roberlo amplia el conveni de subministrament de material i coneixement als cicles formatius de manteniment i reparació de carrosseria

  • 19 Novembre 2020

Aquest dimecres ha tingut lloc la signatura del conveni que permetrà, un any més, que tots els centres de formació professional dependents de la Generalitat de Catalunya amb oferta formativa de reparació i manteniment de vehicles disposin de material i assessorament tecnològic de Roberlo per a desenvolupar les classes de xapa i pintura de vehicles. 

 

La signatura de conveni ha tingut lloc a les instal·lacions de Roberlo entre Sr. Joan Lluís Espinós - Director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya – i en Sr. Jaume Juher – President del Grup Briolf, grup del qual pertany Roberlo –.

 

L’acte ha consistit en una breu presentació de Roberlo i la descripció dels principals propòsits del conveni de col·laboració. Finalment s’ha realitzat una petita visita per la planta de fabricació de Riudallots de la Selva, sempre seguint totes les mesures de prevenció del Covid-19.

 

Aquest conveni permetrà a les noves generacions de xapistes i pintors de carrosseria dels centres formatius treballar amb materials d’alta qualitat i de proximitat, així com rebre formació de les últimes novetats tecnològiques del sector.

 

Aquest acord ha estat possible gràcies al Sr. José A. Andrés- Sub-director general de Programes i Projectes -, Sr. Marti Fonalleras - Director dels Serveis Territorials d’Educació de Girona - , la Sra. Sara Oliveras - Coordinadora Territorial de Formació Professional -, el Sr. Moisés González - Tècnic Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals – i el Sr. Joan Torrecillas - Tècnic docent FP TMV del Servei d’Ordenació de l’FP Inicial en representació al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, així com la implicació i esforç del Servei d’Assistència Tècnica de Roberlo.

 

Roberlo és una empresa familiar amb més de 50 anys d’història, especialitzada en el desenvolupament, fabricació i venda de pintura i altres solucions per al repintat de l'automòbil i per a aplicacions industrials.