Roberlo intensifica l'aposta pel mercat nord-americà amb la nova obertura d'una filial al Canadà

  • 29 Gener 2021

Roberlo, l'empresa especialitzada en solucions de repintat de carrosseria ha escollit Montreal, a la regió de Quebec, com a ubicació per a la nova filial que ha constituït al Canadà i que té previst que entri en funcionament aquest febrer de 2021. Amb aquesta nova obertura, l'empresa demostra la seva clara aposta pel mercat americà, en el qual ja compta amb 8 filials que donen servei als clients de tot el continent.

 

Xavier Sagué, director general d'Roberlo, apunta que: "La implantació de forma directa de Roberlo a Canadà representa un fort compromís per apropar el servei tècnic, comercial i logístic a tots els nostres clients i usuaris de la zona". Amb això, Roberlo pretén ampliar la seva oferta i el valor afegit que ofereix al mercat d'aquesta important regió.

 

Roberlo Canadà neix amb gran pes en l'àmbit de la pintura industrial i grans projectes per a la comercialització i difusió de sistema tintomètric de repintat de carrosseria base aigua, Blucrom. El model de distribució mitjançant furgonetes - ROBVAN - serà una peça clau per al creixement de la filial, degut a que aquesta forma de distribuir productes al taller és habitual en els mercats nord-americans.

 

La nova delegació formarà part de l'estructura nord-americana i disposarà d'un centre tècnic ben condicionat amb tots els equips i eines necessàries per realitzar formacions tècniques, amb els clients i tallers del Canadà i les zones pròximes, principalment Estats Units.

 

Roberlo Canadà representa la 15a filial a nivell global i se suma a la llista d'instal·lacions de Roberlo a Amèrica: la planta productiva al Brasil i a les altres filials d'Estats Units, Mèxic, Argentina, Perú, Xile i Puerto Rico. Totes elles ofereixen una àmplia línia de solucions, així com les últimes novetats desenvolupades en el centre R+D+i Crom Techno Center, de Riudallots de la Selva.

 

Roberlo és una empresa familiar amb més de 50 anys d'història, especialitzada en el desenvolupament, fabricació i venda de pintura i altres solucions per al repintat de l'automòbil i per a aplicacions industrials.