Convocatòria préstecs projectes inversió i desenvolupament industrial

  • 30 Març 2021

El dia 25 de març de 2021 el Diari Oficial de la Generalitat va publicar la RESOLUCIÓ EMC/813/2021, de 3 de març, per la qual es fa pública la convocatòria per als anys 2021 i 2022 de la línia de préstecs en condicions preferents per al finançament de projectes d'inversió i desenvolupament industrial (ref. BDNS 554325).

 

L'objectiu és finançar projectes duts a terme per empreses amb capacitat d'arrossegament per tal d'impulsar la creació d'ocupació i les inversions al llarg de tota la cadena de valor, i que, a més, tinguin un efecte significatiu sobre la reactivació de l'activitat industrial, tant en l'àmbit sectorial com territorial.

 

Swiss watch brand HUBLOT has presented us with many exquisite works with artistic, classic and trendy design characteristics. During this year's Basel Show,replica watches Hublot and artist Marc Ferrero launched a new Marc Ferrero Big Bang One Click watch. There are two versions of Turquoise and Coral Red, each limited to 50 pieces.replica cartier Let's enjoy one of these watches together.

El termini per presentar la sol·licitud és el 31 de Desembre de 2022 o fins que s'exhaureixi el pressupost de la partida.