Presentació del Pla d'actuació de l'APEU del polígon de Riudellots de la Selva

  • 10 Octubre 2022

El passat 22 de setembre va tenir lloc a la Sala d'actes de Concentrol la presentació del pla d'actuació de l'àrea de promoció econòmica urbana (APEU) que està impulsant l'APRS al polígon industrial de Riudellots de la Selva.

La jornada va començar amb la intervenció del president de l'APRS, el Sr. Narcís Xifra, el qual va donar la benvinguda els assistents i va exposar els motius pels quals es va impulsar el projecte, així com els beneficis que generaria al polígon. Seguidament, va prendre la paraula l'alcaldessa de la vila, la Sra. Montserrat Roura, el qual va destacar la importància que un polígon com Riudellots de la Selva fos el primer poble de Catalunya en aprovar inicialment la constitució d'una APEU. També va fer èmfasi en el fet que creia que seria una molt bona eina per poder fer créixer el polígon i fer-lo més competitiu. En tercer lloc, va intervenir el Sr. Jordi Carbonell, subdirector d'Inversió Industrial de la Generalitat de Catalunya, on va explicar els motius pels quals la Generalitat havia engegat el projecte de les àrees de promoció econòmica i de la importància que tindrien en un futur.

A continuació, la Sra. Sonia Bartrés, responsable de projectes de l'UPIC i coordinadora del projecte de l'APEU a Riudellots, juntament amb el gerent de l'APRS, el Sr. Rubén Hernández, van exposar els eixos d'actuació principal de l'APEU, el funcionament de la nova entitat i els següents passos a seguir per la seva aprovació definitiva, com és la votació del projecte pels empresaris del polígon de Riudellots.
 

La jornada va concloure amb un torn obert de paraules per part dels assistents.

 

Agraïments i partipació: