Dos reconeixaments per l'APRS al II Fòrum de Polígons d'Activitat Econòmica de Catalunya

  • 18 Setembre 2023

El passat dijous 14 de setembre va tenir lloc a la Llotja de Mar de Barcelona el II Fòrum de Polígons d'Activitat Econòmica de Catalunya organitzat per la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC). En el fòrum es van fer 3 debats molt interessants sobre la col·laboració empresarial, la creació de PAE ecosostenibles i les barreres normatives i administratives a l'urbanisme on van participar diverses personalitats del sector públic i privat. En el fòrum i van assistir 200 persones de diferents entitats públiques i privades. En representació de l'APRS i van assistir el president, el Sr. Narcís Xifra, i el gerent, el Sr. Rubén Hernández. Per part de l'Ajuntament de Riudellots i va assistir el 1r tinent d'alcalde el Sr. Lluís Barnés.

Durant el fòrum també es van repartir una sèrie de premis, entre ells els guanyadors del concurs de Fotografia UPIC "Descobrim els Polígons", així com a la trajectòria professional, a la sostenibilitat ambiental i al lideratge en femení. Voldria destacar que l'APRS va ser guardonada amb 2 premis. El primer referent el concurs de fotografia, on la rotonda que uneix l'Avd. Mas Pins amb Vila va ser guardonada a la millor fotografia en la categoria d'arquitectura. El segon premi va ser un reconeixement a la trajectòria professional del nostre president, el Sr. Narcís Xifra.

Des de l'APRS volem agrair a la UPIC l'excel·lent feina feta per organitzar el fòrum de polígons, el qual podem dir que va ser un acte interessant i enriquidor.