Subvencions de l'Ajuntament de Riudellots per la Covid-19 (Actualizació)

  • 30 Julio 2020

L'ajuntament de Riudellots de la Selva ha llançat dues línies d'ajudes per petites empreses ubicades al municipi de Riudellots per ajudar a fer front la crisi del Covid-19. Aquestes ajudes són:


Sufragament de les  despeses econòmiques suportades durant el tancament de l'empresa pel Covid-19 fins a un màxim 1.660€. Només si poden acollir empreses comercials o de serveis que fossin declarades serveis no essencials i que es van veure obligades a tancar durant part de l'estat d'alarma, segons l'Art.10 del Reial Decret 463/2020.
Subvenció per la compra d'EPIS, instal·lació de mampares... amb la finalitat de prevenir el Covid-19 en el centre de treball durant el període compres entre 1 de juny i el 31 de Desembre, fins a un màxim de 3.000€. Si poden acollir totes les empreses que tinguin menys de 50 treballadors i tinguin un volum de negoci o un balanç general inferior a 10 milons d'euros.


El termini màxim per sol·licitar aquestes ajudes és fins al 07 d'agost de 2020. La sol·licitud s'ha de fer mitjançant instància genèrica de forma online a través del següent enllaç:

Adjunt trobaran el document de la convocatòria dels ajuts.

Si tenen qualsevol dubte, l'adjuntament de Riudellots posa a disposició el correu electrònic covid19@riudellots.cat

Important: S'ha d'adjuntar a la instància genèrica tota la documentació que es requereix en l'apartat 10 de la convocatòria.

Actualització 30/07/2020:

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha creat una memòria justificativa per tal d'acreditar degudament la compra d'EPIS. En el següent enllaç podrán descarregar el document aquí