Acord de col·laboració amb Weprefereat, empresa de referencia takeway&delivery a Girona

  • 24 Septiembre 2021

Des de APRS hem arribat un acord amb l'empresa de restauració Weprefereat, empresa líder a Girona en takeway&delivery basat en el model Dark Kitchen. 

Cada cop més volem gaudir del nostre temps, però moltes vegades no tenim temps per cuinar i encara menys fer quelcom que sigui saludable. D'aquesta forma descuidem la nostre salut, valor fonamental de la nostra vida. Sense salut a mig/llarg termini no podrem gaudir de totes aquestes coses que fem ara que tant ens agraden. És per això que gràcies a Weprefereat pots menjar saludable, gustos i a bon preu, sense haver de pensar a cuinar cada dia. 

 

L'empresa ofereix més de 10 bases diferents per tal que no sigui el mateix cada dia si no vol, utilitza ingredients de primera qualitat com la tonyina, pastrami o salmó fumat, sense perdre de vista elements tan importants com la fruita i la verdura. 

 

Weprefereat està enfocat tant a treballadors, com per empreses que per exemple reben una visita o duen a terme una conferència i desitja realitzar un càtering. És tan fàcil com escollir un plat de la seva carta, enviar un correu a we@weprefereat.com i esperar a que us portin el menjar acabat de fer a la vostre oficina a l'hora que indiqueu, així de senzill!

 

Tots els associats de l'APRS disposeu d'avantatges que podeu consultar en el correu que us hem fet arribar.