Acord de col.lobarció amb Gidest Associats SL, agència exclusiva d'Assegurances Catalana Occident

  • 02 November 2022

L'APRS ha arribat un acord de col·laboració amb l'empresa GIDEST Associats S.L.U., agent d'assegurances oficial del grup catalana d'occidente, empresa asseguradora de reputada solvencia que ofereix multiples productes asseguradors i financers (cotxe, responsabilitat civil, local, crédit i caució, assegurances de conveni...)

Molts cops succeïx que tenim moltes assegurances i sense adonar-nos estem duplicant cobertures o simplement han anat passant els anys, l'asseguradora va apujant el preu però no fa cap revisió de les cobertures ni de capitals.

Per aquest motiu des de Gidest Associats S.L.U us ofereixen un estudi sense cap compromís de les vostres actuals assegurances. En cas que us interessi la seva proposta, ells s'encuiden de fer el canvi de companyia sense cost addicional. Així mateix, per ser associats de l'APRS gaudireu d'un descompte especial.

Podeu contactar directament a través del correu electrònic mdarder@agentes.catalanaoccidente.com indicant que sou associats de l'APRS per tal d'obtenir millors condicions o trucar al 972 80 53 70.