Inauguració de l'escultura que creua les avingudes Mas Pins i Mas Vila

  • 04 March 2023

El darrer dissabte va quedar inaugurada l'escultura a la rotonda entre les avingudes Mas Pins i Mas Vilà, al polígon industrial de Riudellots de la Selva. A l'acte va assistir la Sra. Montserrat Roure, alcaldessa del municipi, el Sr. Josep Lluis Santamaria, regidor de promoció econòmica i bon govern, així com el cap de l'opisició, el Sr. Lluís Barnes. 

El disseny de l'escultura ha anat a càrrec del Sr.Manel Llopis i el projecte i la direcció d'obres a càrrec de Sr. Josep Colldeforns. Es tracta d'una construcció de formes cubiques ubicada en el centre de l'esmetada rotonda, feta de perfils metàl·lics recoberta amb acer inoxidable sorrejat i un cub a l'interior d'acer inoxidable brillant, sobre una llosa de fonamentació de formigó armat.

Aquesta actuació forma part d'un procés participatiu impulsat per l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, on l'APRS va presentar aquesta proposta entre d'altres. 

 

Amb la instal·lació de l'escultura s'ha s'ha ordenat i urbanitzat la rotonda amb la formació d'una vorera al perímetre, la il.luminació, enjardinament i sistema de regadiu.

 

L'APRS aprofita per agraïr a l'empresa Comexi la seva aportació en l'enjardinament de la rotonda.