Nomada hr, el teu partner de recursos humans

  • 16 Desembre 2021

Estem vivint un moment de canvis constants. Les noves tecnologies digitals han arribat per quedar-se i estan transformant el nostre panorama empresarial global.

Fa uns anys, la digitalització encara era considerada per molts un procés exclusivament per grans empreses i multinacionals. La realitat és ben diferent. Cada vegada son mes els empresaris/es de PIMES que comprenen la importància de la digitalització dels negocis. Automatització de processos que no aporten valor a l’organització es la clau pel seu creixement.

Per aquest motiu des de l'APRS hem arribat a un acord de col·laboració amb l'empresa NOMADA HR, especialistes en recursos humans. El seu equip compta amb una dilatada experiència  en varies companyies en departaments de rrhh. Gràcies això, han pogut veure quins són els processos que més temps treuen a les empreses i quins no aporten valor. Per això han creat un software propi que permet automatitzar processos per poder tenir una informació real en un sol clic. Amb això s'aconsegueix que les empreses siguin més eficients i estratègiques. Podeu demanar una demo totalment gratuïta aquí.

A part del servei de digitalització del departament de recursos humans anteriorment descrit, ofereixen un servei de selecció de personal i de suport als departaments de rrhh.

Els interessats us podeu posar en contacte al correu info@nomadahr.com. Així mateix, per ser associats gaudireu d'un descompte especial.